Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Havet...

Tanketråd er en række små tekster, der omhandler alt mellem himmel og jord. Form og indhold kan variere, da jeg, som navnet antyder, blot følger en tråd af tanker.

Der er helt stille, men samtidigt bevæger alt sig lidt for hurtigt. Jeg bemærker bølgernes brise rulle hen over mig, den er saltet og frisk. Bølgerne bruser op på land i takt med mit hjerteslag. Jeg beundrer havet, det er alt jeg ønsker at være. Smukt, uforudsigeligt og vildt, nogen ville argumentere at dette er min perfekte modsætningen. En ting har vi dog til fælles på dage uden vind, en stille overflade som gemmer på tragedier og skatte, som man ikke kan spotte med det blotte øje. Mysteriet om riger og undervandsvidundere endnu ukendte for det menneskelige øje. Den måde bølgerne byder op til dans, mens understrømmen er ved at rive benene væk under dig. Stærkt nok til at holde et skib oppe, men kan stadig brydes af mine fingre. Alle de gange jeg har overvejet at give slip og lad strømmen tage mig, bære mig derhen, hvor skæbnen vil det. Men jeg er for bange, jeg kæmper imod hver eneste gang. For hvad nu hvis jeg drukner? Så er det det, ikke flere muligheder, chancer, smil eller latter. Med et er jeg opmærksom på verden omkring mig igen, bølgerne har nået mine tæer. Vandet er koldt, men følelsen er fantastisk. Jeg rejser mig og før jeg når at opfatte det har jeg vand til livet. Jeg lader mig falde, et sekund af panik. Hvad nu hvis jeg drukner? Ja, men hvad hvis jeg flyder?

“Man skal have lov til at være ung, også i gymnasiet”

“Man skal have lov til at være ung, også i gymnasiet”

September horoskoperne!

September horoskoperne!