Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Lærernes brevkasse 6

Lærernes brevkasse 6

Når 3g-pigerne kigger mærkeligt på dig, tror jeg, at det er naivt at antage, at det drejer sig om din frisure. Kan det tænkes, at det skyldes, at du har bevæget dig rundt på en festivalplads med 150.000 mennesker iført diminutive trusser og bøllehat?

Kære brevkasse

 Jeg er en dreng, der går i 2.g, og jeg er i store problemer! Det hele startede på Roskilde festival, da min camp løb tør for bajer. I ved vel nok, hvad det betyder, ingen øl=ingen ølbong. Der var mildest talt dårlig stemning, og jeg tænkte, nogle bliver jo nødt til at ofre sig - så det gjorde jeg. Jeg tog en vodka-bong (dvs. at jeg indtog hvad, der svarer til en hel dåse ren vodka, i løbet af 30 sekunder) til alles store begejstring. Jeg kan huske, at humøret pludselig var højt i campen, og at jeg snavede samtlige af min venner i gulvet. Derefter husker jeg ikke noget. Jeg har siden fået at vide, at jeg tog til Travis Scott koncert kun iført min venindes g-streng og en bøllehat, og at jeg kørte ned af bakkerne ved Dream-city i en barnevogn (hvilket forklarer de mange blå mærker, jeg vågnede op med næste morgen). Jeg har desuden fået at vide, at jeg tog en pige fra 3.g med ind i mit telt om aftenen, og at jeg ved 2-tiden om natten kunne høres synge ”I just had sex” temmelig højt. Problemet er nu, at jeg ikke kan huske, hvem pigen fra 3.g var, og det kan dem fra min camp heller ikke. Jeg ser tit forskellige piger fra 3.g kigge mærkeligt på mig på gangene, men jeg ved ikke, om det bare skyldes mit altid lidt uglede hår. Hvordan finder jeg ud af hvilken pige, jeg havde sex med på Roskilde? Og hvad skal jeg sige til hende, hvis jeg finder ud af det?

 Mange pinlige hilsner
2.g’eren der blackoutede


 Kære vodkabonger

Jeg tror ikke, at der er nogen grund til at iværksætte en større efterforskning. Hvis aftenen er forløbet, som du beskriver det, kan du være helt sikker på, at der kun er en pige, der har haft sex med dig, hvis hendes promille har været mindst lige så høj som din. Givetvis vil hun altså heller ingen erindring have om episoden. Jeg tror også, at du bør tage med i dine betragtninger, at du med stor sandsynlighed ikke på nogen tænkelig måde har været i stand til at gennemføre et samleje i din svært alkoholforgiftede tilstand. Og så en 3g’er, helt ærligt? Under alle omstændigheder vil jeg tro, at det er bedst at forbigå episoden i tavshed. Måske dukker sandheden op i din blå bog, hvem ved? Når 3.g-pigerne kigger mærkeligt på dig, tror jeg, at det er naivt at antage, at det drejer sig om din frisure. Kan det tænkes, at det skyldes, at du har bevæget dig rundt på en festivalplads med 150.000 mennesker iført diminutive trusser og bøllehat? Måske findes der endda billeder af det på nettet? Har du tjekket efter?

Kærlig hilsen
Illusionsknuseren


Kære Mr. Blackout.

Du kan simpelthen ikke huske, hvad der er sket.. cool, lad os gå detective Pikachu on this bitch. Du går i 2. g, okay, så skal jeg lige ind i det rigtige mindset.. 2. g’er, tænk 2. g, tænk, gymnasiet, tænk, masser lektier, tænk, fravær, venner, kørekort, indendørs-jakker, ugentlige tandlægebesøg.. Okay, I’m there. Du har store problemer.. det må betyde, at der er en fest, du ikke kan komme til, eller at din mor ikke har fået vasket dine Ellesse bukser.. nej, endnu værre, din Ellesse hættetrøje! Argh! Hvordan skal man så vide, at du har mange penge!? Hm, ja, du har faktisk store problemer.. Okay, på Roskilde siger du, der drak du en hel dåse ren vodka, hvad ligger der i dén.. vodka på dåse simpelthen, og det var ren vodka, hvilket er smart, når du skal snave med en hel camp, så de ikke får bakterier fra beskidt vodka. Koncert i g-streng og bøllehat og så en 3. g’er med hjem i teltet.. riiight.. Det er jo indlysende, hvad der er sket! Du siger det bedst selv, nemlig at du fløj rundt i en barnevogn i Dream-city, så det hele var en drøm! Du narrede mig næsten, det var tæt på, at jeg troede på den, men den gik ikke! Det der virkelig gav den væk var, at du sang ’I just had sex’, når ’YOLO’ er så meget bedre. Ellers meget sjovt fundet på! Og hvis du virkelig tror, at pigerne fra 3. g kigger på dig, så tjek lige om der er en væg bag dig, de kan have kigget på i stedet, den er sikkert mere interessant, end du er.

Keep dreaming boy.

Mr. Teach out.


Har du et dilemma, så skriv ind til lærernes brevkasse på klaraamalie@outlook.dk

Ugens citat-Uge 41

Ugens citat-Uge 41

Quiz: Hvad er du fra kantinen?

Quiz: Hvad er du fra kantinen?