Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

"Sommerferie sommersumarum" + Horoskoper

"Sommerferie sommersumarum" + Horoskoper

Dit horoskop for sommerferien er kommet!

Sommerferie challenge til tvillingen og krebsen:

Vær en god ven, og start sommerferien ud med at hjælpe 3 g'erne med at pynte studentervogne


Tvilling (21/5-20/6):

Du har nu sparet og nasset i et helt år i tilfælde af, at du manglede penge til sommerferien! Det betyder, at det er nu du skal ud og spendere; mad, tøj, rejser, spontane gaver til dine gode venner? Det er lige meget, så længe de alle hjælper til med at få den lækreste sommer, hvor du også selv ser brandvarm ud!

Råd: Husk solcreme til hovedbunden
Månedens crush: Det skal være dyrt
Dem du skal undgå: Saldo tjek


Krebs (21/6-22/7):

Det er første gang du skal på Ros… og du ved derfor ikke helt, hvad du kan forvente. Dine venner er kommet med nogle spændende historier, og du tænker sikkert “Aargh, Viktor overdriver altid fucking meget”... men det er jo Ros! Så regn med at det bliver fucked up. Du skal derfor bruge din læseferie på at preppe (sæt nogle telte op, stjæl nogle stole fra naboen, få din mor til at holde ølbongen!).

Råd: Tjek FG’s ros guide ud
Månedens crush: Ros19
Dem du skal undgå: Vigfestival er for de gamle!


Løve (23/7-22/8):

Du har ret lave forventninger til din sommerferie… Du skal arbejde, og din familie har ikke ligefrem lavet nogle planer om en tur til Dubai. Du bliver meget overrasket for Neptun er i vædderens tegn, og det betyder, at din sommer basically kommer til at ligne HSM2. Du fodrer en fræk (indsæt seksuelle orientering) med vindruer, bader efter lukketid, homoerotisk baseball med din nemesis, spiller golf (hvis det altså nogensinde var frækt), og selvfølgelig synger du alle dine yndlings hits imens.

Råd: Husk at skylle druerne
Månedens crush: Karaoke bar
Dem du skal undgå: En sur chef


Jomfru (23/8-22/9):

Du skal på ferie med din familie, og du er mildest talt ikke begejstret… Men frygt ej! For i bedste Vi Unge stil er en familieferie jo det bedste sted at finde en udenlandsk sommerflirt! Så find det frækkeste badetøj frem, øv dit spanske og send postkort hjem til dine venner af dig, der tager bodyshots på en fræk spanier.

Råd: Stjernerne tror, at Vi Unge måske har en guide til dette scenarie
Månedens crush: A tall dark stranger
Dem du skal undgå: Solbrændt bryst er bare ikke frækt


Vægt (23/9-22/10):

Ved du hvad der kommer lige efter eksamenerne? Sommerferien! Altså 2 måneder, hvor du skal fucke rundt og glemme, at du plejer at være under konstant stress og overvejer at droppe ud… Derfor burde du lave de der ansigtsmasker, som du har gemt på hele året, evt. prøve noget af den der lækre Tasty-mad og sætte en soundboks i din have bare for at pisse naboerne af!

Råd: Sangria hjælper på stress og meget Sangria hjælper på meget stress
Månedens crush: Sol, strand og solcreme!
Dem du skal undgå: STI’s i sommerens hygge


Skorpion (23/10-21/11):

Sommer = festivalssæson! Du har normalt ikke super lyst til at gå til koncerter, men der er bare noget over lunken øl, solskoldet ansigt og tre koncerter på én dag! Som skorpion kan du bare ikke modstå det. Det betyder, at du har set frem til sommerferien og håber på at alt din Ros-prep endelig kan betale sig!

Råd: Mød din festivals sjæleven
Månedens crush: Det mystiske band du ser på Gloria
Dem du skal undgå: Stole-stjælere!


Skytte (22/11-21/12):

Det er tid til sommerglow-up! Du vil gerne opnå din egen version af bikinikroppen, og nu har du endelig tid til det! Sørg for at lave de der ekstra squats og andre insta-worth ting! Du kunne også bare sige at du allerede har din bikinikrop og i stedet bare nyde din obligatoriske sommeris!

Råd: Drik en masse vand #StayHydrated
Månedens crush: De der træningsøvelser, som du har gemt på din mobil i et år
Dem du skal undgå: H8ters


Stenbuk (22/12-19/1):

Du skal bruge din sommerferie sammen med alle dine gutter! Den legendariske sommerhus-tur, som I alle har ventet på, er lige rundt om hjørnet! Bare pas på, at dine forventninger ikke er for høje, og giv lidt plads til alle! Hvis I begynder at kede jer, så tjek “Euromans 230 ting du burde gøre noget oftere”… Og gør det lidt oftere!

Råd: Solcreme er en god bonding metode
Månedens crush: Dine venner/bros/amigos/shababs/habibis… (andre cringe navne)
Dem du skal undgå: Forældre!


Vandmand.png

Vandmand (20/1-18/2):

Studentertiden er lige om hjørnet, og med alle de penge du har brugt på huen, skal dine outfits være mindst lige så banging! Husk at nyde tiden og alt det der, som dine forældre siger… Men vigtigst af alt: Poste ALT på Insta! Dermed kan alle dine venner fra folkeren blive misundelige!

Råd: Solcreme! Du vil ikke være solskoldet på Insta
Månedens crush: Mærker i huen!
Dem du skal undgå: Folk der ikke er glade for at være færdige med gym


Fisk (19/2-20/3):

Du er en fisk, og det betyder, at din yndlingsting ved sommeren er at komme ud og bade! Om det er på Bryggen, stranden, poolen eller i metaforisk forstand, at du sejler. Det lige meget! Bare så længe du nyder det til fulde! Husk at invitere dine lidt mere jordbundne venner med ud, så I ikke sejler hver for sig...

Råd: Dine venner er ikke vant til vandets skarpe refleksion, så smør dem ind i solcreme
Månedens crush: Sex on the beach
Dem du skal undgå: Din levers langsomme fordærvelse


Vædder.png

Vædderen (21/3-19/4):

Du er stoked over Jonas Brothers’ reunion, hvilket betyder, at din garderobe får sig en 00’er make-over, så den passer til dit State of mind! Så til sommeren bliver tid til, at finde de frosted tips frem igen, bukser-og nederdele-kombien, måske endda en underligt lille taske! Hvis du ikke lige føler, at looket passer til dig, så kan du altid prøve et af de mere basic fra HSM...

Råd: 2019 er tb året!
Månedens crush: “Cool”!
Dem du skal undgå: Demi Lovato fans (hvis der stadigvæk er nogen?)


Tyr.png

Tyr (20/4-20/5):

Lige fået det der kørekort? Du ved ikke lige, hvordan du skal udnytte det til fulde… stjernerne viser vejen! Du skal nemlig på vejen aka. roadtrip. Et amerikansk koncept, som egentlig ender med, at du ikke har noget at snakke om efter halvanden time, men det skal jo prøves! Det, og så lige en drive-in bio, for hvorfor ikke?

Råd: Snacks og drinks er det, der afgører om, det bliver en dårlig eller god roadtrip
Månedens crush: Grænsehandel
Dem du skal undgå: Undgå at parkere et sted, der flækker dækkene på din mors Fiat 500

FG Ros-guide

FG Ros-guide

Skud ud - FG edition

Skud ud - FG edition