Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Greatest Gallaguide

Greatest Gallaguide

Så er der galla lige om lidt, FG’ere. For nogle af jer betyder det, at tiden på FG er ved at være slut, og for andre er det bare endnu en fest i rækken. Men hvordan bliver det så lige årets fest? Well, der er nogle ting, du selv kan gøre for at det bliver en dag, der er værd at huske. Så her kommer 7 råd.

Ansigtsmaske.PNG

1. Gør det til en heldags-experience

For at få den bedste oplevelse ud af galla, så nytter det altså ikke blot at tage en skyller 20 minutter før du skal ud af døren og så hoppe i dine fars gamle 70’er kontorbukser. Gør nu noget ud af dig selv. Vores råd er, at du starter dagen ud med en lækker ansigtsmaske for at få tæmmet bumserne i krydderen og friske dit pre-eksamens-stressede ansigt op - for i aften skal du glemme alt om skolen. Tag et karbad og vær god ved dig selv.

PS. Husk at overveje det, før du eksperimenterer med din nye grønne eyeliner, og lad for Guds skyld spraytannen blive derhjemme.

Fårefest.PNG

2. Hvad skal man altid huske inden en god fest? FÅRfest
Når alt kommer til alt ved vi alle sammen godt, at vi mister en af brødrene til en bænk i Frederiksberg Have, inden vi overhovedet når hen til festen. Så derfor er det altid vigtigt med et brag af en forfest. Nyd det og bæl din sidste bajer. Måske bliver det dig, der bliver vækket af en parkbetjent, når haven lukker.

3. But first, let me take a selfie
Hvis du har planer om at drikke dig helt i hegnet, er det vigtigt at dokumentere aftenen med en masse billeder. Selvfølgelig skal du hjælpe din veninde, når hun flyver gennem lokalet under den 47. omgang lanciers, men først efter, at du har fyldt kameraet med mulige fødselsdagsopslag.

4. Overvej dine ofre
Vil du virkelig spilde din aften på din ex-flirt? Og er du nu helt sikker på, at du tør score den lækre lady fra 3g - eller din tutor? Hvis du er det, så skal du i hvert fald være sikker på, at du har styr på dine scorereplikker, og at håret sidder perfekt, så du kan sikre dig et 12-tal.

sugardating 1.PNG

5. Find dig en sugar daddy m/k
Vi ved alle sammen, at SU’en ikke dækker hele gallaoutfittet, og galla er ikke en fest, hvor man går ned på udstyr. Så måske skulle du tage ud og finde ham/hende, der er villig til at finansiere aftenens alkohol, maccen og hvad der ellers kunne komme af last-minute udgifter?

6. Don’t go home honey
Når klokken slår 12, skal Askepot hjem, eller i hvert fald videre. Husk at tage nogle fladere sko med, og hvis du er 3.g’er og bærer rundt på et slør af en kjole, burde du muligvis også tage en kortere en af slagsen med i tasken. For hvis der er en ting, der burde laves om på, så er det da, hvor tidligt FG-festerne slutter. Vi råder alle, der er over 18 til at invitere 1.g’erne med på natklubben, der skal jo være nogle, der lærer dem at kysse.

7. Slip af med din sugar daddy m/k
Ligegyldig hvad årsagen er til at man vælger at tage hjem en gallanat, er det en god idé lige at overveje, hvad man gør med sin Prins Charming. Hvis man tager den mere fornuftige udvej, så slipper man nemlig for at gå akavede blikke ved mødet på gangene. Hvis du derimod går efter at få så meget ud af gymnasieårene som muligt, så skal du da bare hoppe ud i det og tage hjem til vedkommende.

Månedens citat: April

Månedens citat: April

”Det hele gik ud på at vi skulle lave et eller andet, der fik folk til at ændre deres vaner.”

”Det hele gik ud på at vi skulle lave et eller andet, der fik folk til at ændre deres vaner.”