Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Maj horoskoperne!

Maj horoskoperne!

Dit FG - horoskop for hele maj måned

Månedens challenge til Tyr:

Giv din mor en dejlig gave på mors dag!

Tyr (20/4-20/5):

Det er tyrens fødselsdag, og det betyder, at du forlanger mange gaver! Husk nu bare, at fødselsdagen ikke kun handler om, hvor mange penge du får, men at den også handler om mængden af alkohol, du når at indtage, inden klokken bliver 12.

Råd: Dem som ikke tager et shot med fødselsdagsbarnet er ikke ægte venner
Månedens crush: Dig selv
Dem du skal undgå: De sidste afleveringer der er tilbage

Tvilling (21/5-20/6):

The End Game er lige kommet ud, og du skal nå ind og se den med alle dine venner som en dejlig distraktion fra alle de eksamener, som er her lige om lidt… Så bare nyd popcornene og slap af, eksamenerne er heller ikke så vigtige

Råd: No spoilers please
Månedens crush: Thor!
Dem du skal undgå: Thanos

Krebs (21/6-22/7):

Det er ved at være sidste skoledag, og derfor skal de sidste uger udnyttes maksimalt! På grund af vejret ville det være oplagt at bruge alle dage i Frederiksberg Have, men i år bliver det anderledes. Du har nemlig valgt at dit gennemsnit skal forbedres i år, det betyder, at hele maj måned går med at læse op og forberede eksamener!

Råd: You only get one shot
Månedens crush: Skolen
Dem du skal undgå: Dine venner som rent faktisk har det sjovt

Løve (23/7-22/8):

Så du har lige fået din blå bog, og du er mildest talt lidt skuffet… altså er de her mennesker overhovedet dine venner? Du er en løve og har derfor brug for ekstra opmærksomhed, og din blå bog afspejler bare slet ikke alle de ekstra detaljer, som dine venner burde have lagt mærke til

Råd: Du får din hævn, når I skal skrive i huen
Månedens crush: Dig selv, du kan ikke stole på nogen andre
Dem du skal undgå: Høfeber

Jomfru (23/8-22/9):

Den sidste fællesbegivenhed inden året er slut er caféaften den 16. maj. Det er en begivenhed, hvor de fleste stjernetegn er nervøse og forvirret, fordi venus er i retrograde, og eksamener du ved… Det betyder, at du letter på stemningen i form af shots og upassende jokes om de nærmeste eksamener!

Råd: Dine venner forstår ikke din humor, men bare bliv ved
Månedens crush: Små sure med twister smag!
Dem du skal undgå: Dårlig karma

Vægt (23/9-22/10):

Vægt.png

Der er sidste skoledag, og du har ligesom alle andre hørt rygter om en partybus. Du ved bare ikke om dine venner rent faktisk vil bestille en billet, eller om du igen kommer til at stå alene til en offentlig fest i stenløse… Din aften ender nok alligevel med en masse vodka og så noget, du ikke kan huske, så hvilken forskel gør det egentlig?

Råd: Tag chancen, du kan altid få dig nogle nye vener
Månedens crush: PARTYBUS
Dem du skal undgå: Offentlig transport

Skorpion (23/10-21/11):

Skorpion.png

Galla gik lidt galt, du havde ikke helt overvejet hvordan dit lækre outfit fungerede sammen med lancier, så du sejlede ret meget ude på floor. Du havde heller ikke overvejet, at den lækre blå drink ville få det til at ligne, at du havde givet et blowjob til en smølf… men det er en ny måned, og de fleste andre havde nok også nogle ups’ere

Råd: Kom over det
Månedens crush: New beginnings (eller et andet cringe instaquote)
Dem du skal undgå: Alle der rent faktisk husker galla

Skytte (22/11-21/12):

Det har lige været påske, og ligesom Jesus er du vidst også opstanden fra de døde efter nogle f*cked op byture. Du skal bare lige passe lidt på, for nu hvor de skriftlige eksamener kommer, vil der være en lille chance for, at du også farer til himmelen i slutningen af måneden, hvis det ikke går godt.

Råd: Der er ikke lang tid tilbage, så hold ud!
Månedens crush: Sommerferie!
Dem du skal undgå: Overspringshandlinger

Stenbuk (22/12-19/1):

Stenbuk.png

Sidste skole dag er næsten lige så fed som den i folkeskolen, bortset fra at der ikke er en vandkamp, sindsygt mange karameller og eksamener bagefter men altså næsten… Der er dog en ny udgave af FG bladet, som udkommer den dag, og der er også læseferie, så du kan bruge alle dine eftermiddage på bryggen og formiddage med tømmermænd.

Råd: Slap af dine karaktere er stort set allerede givet
Månedens crush: ‘Pagne sidste skoledag
Dem du skal undgå: At læse i læseferien

Vandmand (20/1-18/2):

Snart får vi jo at vide, hvilke eksamener vi skal op i, og det betyder jo, at man kan være uheldig og skulle op i mundtlig tysk! Fordi du er en vandmand, har du sikkert allerede regnet på alle mulige scenarier og taget i betragtning hvilke eksamener, der er billigst for skolen at afholde… Du kan bare ikke gøre en skid ved slutresultatet, men det er godt, du har prøvet

Råd: Du skal højest sandsynligt op i et lorte fag, så vend dig til tanken
Månedens crush: ZK, NODE og Martin Jensen
Dem du skal undgå: Fisken

Fisk (19/2-20/3):

Fisk.png

Lige rundt om hjørnet finder du årskarakterer og druk. Det der 4-tal i religion betyder jo egentlig ikke noget, når du ved, du ville score 12 i at bælle bajer! Gymnasiet handler slet ikke om karakterer og lektier. STX er almen dannelse, og hvad er mere alment end druk på 1. maj og en gymnasieelev, som stadig ikke forstår 3-trins reglen.

Råd: Bliv alment dannet i fælledparken
Månedens crush: Bajer
Dem du skal undgå: Dine lærere

Vædder (21/3-19/4):

Igen skal alle i din familie konfirmeres, og det passer bare ikke rigtig sammen med dine planer for druk i hver weekend og så en lille smule forberedelse til de skriftlige eksamener. Derudover skal du jo også finde på nye outfits til alle de ting, og nu hvor du fyret penge af til galla i sidste måned, kan du godt mærke, at det er på tide at spare op til Ros!

Råd: Bare drop familien, de er der nok også for dig efter
Månedens crush: Ros prep
Dem du skal undgå: Familien duh!

Interview med profilelev

Interview med profilelev

FG Stilen: Galla!

FG Stilen: Galla!