Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Månedens citat: April

Månedens citat: April

“Remember to fall in love with yourself first”

Dette er måske ikke så meget et citat som en god huskeregel, der minder os om, at selvaccept skal komme indefra. Dette er super vigtigt, da livet kan blive utrolig svært, hvis du skal rende rundt og søge accept fra menneskene omkring dig. At du finder det i dig selv og elsker dig selv, gør dig automatisk til et mere selvsikkert menneske, da du nu har nok i dig selv.

Huskereglen kan også være vigtig i forbindelse med at elske andre, da det kan være svært at forstå andres belæg for at elske én, hvis man ikke selv gør det. At elske sig selv er ikke en egoistisk ting men et vigtigt step på vejen mod større selvaccept. Dette tror jeg især er vigtigt at tale om i dette højteknologiske samfund, hvor vi konstant bliver mindet om, hvad der er dårligt ved os selv og sammenligner os selv med diverse mennesker på de sociale medier.

Det handler ikke om at være perfekt, det handler ikke om at have den flotteste krop. Det handler om at elske sig selv og være stolt af hvem, man er og omfavne sine fejl. Hvis vi løfter hinanden op i stedet for at slå hinanden ned, er det nemmere for os alle at lære at elske os selv.

PS. Det gør det også nemmere at elske andre, hvis man elsker sig selv.

FG Stilen: Galla!

FG Stilen: Galla!

Greatest Gallaguide

Greatest Gallaguide