Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

April horoskoperne!

April horoskoperne!

Dit FG-horoskop for hele april måned, inklusiv galla

Månedens challenge til Vædderen:

Tag chancen, og spørg den helt specielle person, om de skal være din gallapartner (hvis du er i tvivl om hvordan, så tjek den FG-quiz, som snart kommer ud)

Vædderen (21/3-19/4):

Det er din fødselsdag, solen skinner nu helt til kl. 20, terminsprøver er overstået, din gallapartner er lækker, alting er som det skal være… Bortset fra du stadig går i gym, og der derfor altid er konstant stress og FOMO. Men altså, det har været værre, og det er vel den eneste trøst der findes, mens man går på gym.

Råd: Efter trylledrik er det nemmere at slappe af og fejre fødselsdag
Månedens crush: Din frække gallapartner
Dem du skal undgå: Din ik’ så frække gallapartner

Tyr (20/4-20/5):

Du har nu i hele din gymnasietid gjort klar til at vise dig frem, når der skal danses lancier til Galla i 3g. Og i denne måned får du chancen, både til idræt, og til selve gallaen. Det betyder også, at du skal få dig en partner, som er på dit level, så vær ikke bange for at kaste dig ud i det.

Råd: Just Do it!
Månedens crush: Ham/hende der som altid har fire moves på floor
Dem du skal undgå: En dårlig kvadrille

Tvilling (21/5-20/6):

Du fik fyret lidt for mange shots sidste måned, så tingene sejler lidt lige nu. Måske skulle du lige holde dig lidt til vinen, og så for en gangs skyld se alle dine venners bommerter ude i byen. Selvfølgelig inkluderer det ikke galla, for der skal være plads til både dig, og den fulde person du bliver til ude på floor.

Råd: Husk at film alt det dine venner laver på story! Det elsker de…
Månedens crush: Fisken
Dem du skal undgå: Tequila

Krebs (21/6-22/7):

Krebs.png

Det er gået op for dig, at der kun er ca. 20 skoledage tilbage i år… Det betyder også, at du har brug for at være lidt social nu. Du glæder dig derfor over, at efter en meget tør marts måned, holder FG både galla og syng, spis og snak! Det er to ting, hvor du kan give liv for at møde nye mennesker eller bare f*cke lidt rundt med dem du plejer.

Råd: Giv nye ting en chance
Månedens crush: Byture på en torsdag
Dem du skal undgå: Dem som ikke tager i byen på en torsdag

Løve (23/7-22/8):

Løve.png

Galla er lige rundt om hjørnet, og som den opmærksomhedskrævende Løve du er, kan du ikke vente med at finde ud af, om du er nomineret til noget i den lidt for amerikaniserede version af FG galla. Stjernerne tyder på, at du nok skal være helt okay, selvom du ikke vinder noget, du kan jo altid prøve at vinde den bedste kvadrille

Råd: Så længe dit outfit skinner, skinner du!
Månedens crush: Opmærksomhed
Dem du skal undgå: At tabe ansigt

Jomfru (23/8-22/9):

Selvom der kommer penge tilbage i SKAT, så spenderede du stadig lige lidt meget sidste måned… Hvis du bliver ved med at spendere som en pimp, ender du med at leve af makrelmadder på Ros! Og ingen gider at hoppe ind i et telt med en, der lugter af makrel (heller ikke på ros)

Råd: Få dig en sugardaddy
Månedens crush: Penge
Dem du skal undgå: At bruge dine egne penge

Vægt (23/9-22/10):

Prom night, og alt det der har aldrig rigtig været din ting… Der er derfor stor sandsynlighed for, at du kommer lidt uforberedt afsted, så tjek lige dresscoden inden, og sørg for at have et sted at være inden. For alting bliver bedre når man har sniffet vodka til pre.

Råd: Man kan komme langt med lidt forberedelse
Månedens crush: En selftying butterfly
Dem du skal undgå: For høje forventninger

Skorpion (23/10-21/11):

Så du har bingewatchet hele 3 sæson af queer eye på netflix, eller så gør du det i hvert fald lige om lidt… Det betyder, at i denne måned er du i gang med at “reinvente” dig selv, og stjernerne hjælper dig. Galla er aftenen, hvor du skal vise dit nye jeg, så der er massere at arbejde på inden dagen.

Råd: Don’t be rude!
Månedens crush: Selfcare = selflove
Dem du skal undgå: Dem som ikke føler sig som en queen

Skytte (22/11-21/12):

Ros lineup er lige kommet, og du er ikke længere sikker på, hvor fedt Ros bliver i år… Men lad lige stjernerne huske dig på hvad RF egentlig handler om. Det bedste er jo at falde i søvn til en trampsang, som er spillet på repeat, eller at misse din y-kunstner, fordi du tog en vodka bong, eller at finde en halv spist pizza, som stadig ligger i bakken…

Råd: Roskilde er et fællesskab med eller uden gode kunstnere
Månedens crush: RF
Dem du skal undgå: Deres line-up

Stenbuk (22/12-19/1):

Stenbuk.png

Du overlevede terminsprøverne (sådan kinda)… Derfor er der intet der står mellem dig og sommerferie længere! Tag en slapper, og nyd ‘rona season i solen, som burde komme lige om lidt eller noget.

Råd: Det går nok det hele
Månedens crush: Coronas
Dem du skal undgå: Lærere der giver stress

Vandmand (20/1-18/2):

Du har ikke lige været en “social butterfly” i år, hvilket er forventet af en vandmand, men nu hvor året snart er slut, burde du give FG en chance… Tag nu til de sidste events, og intet er så dårligt at de ikke sælger øl!

Råd: Galla er en banging fest
Månedens crush: FG love!
Dem du skal undgå: Din netflix

Fisk (19/2-20/3):

Du kan godt lide at synge, spise og snakke… Så som et helt sindsygt sammentræf, har FG begivenheden lige for dig! En begivenhed, hvor du kan hygge dig med alle dine venner, og nyde hinandens selvskab på en helt anderledes måned. Stjernerne mener selvfølgelig GALLA!

Råd: Alting er lidt sjovere med nogle gode venner, og Fisken har altid de bedste
Månedens crush: At synge, spise og snakke med dine venner
Dem du skal undgå: Fjender

FG Stilen: Mads 1.u!

FG Stilen: Mads 1.u!

FG Stilen: Amanda 1.y!

FG Stilen: Amanda 1.y!