Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Lærernes brevkasse 3

Lærernes brevkasse 3

Det lyder som et weird flex, men det er okay.

Kære brevkasse

Jeg har brug for hjælp ASAP. Jeg sad derhjemme sidste torsdag og havde det chilleren nok med lidt netflix og nogle cupnudler. Alting gik helt ok, indtil jeg tjekkede snappen og bare fik mega nederen på. Jeg så, at alle mine venner var på Valentine-dates med deres kærester, mens jeg sad der helt alene. Min seng føltes pludselig slet ikke særlig cozy mere, nej, faktisk var den helt kold og klam. Det var så der, jeg kom til at poste et billede på min insta, af en eller anden pige, der kommer frem, da jeg søgte ”cute girl” på Google. Det føltes super nice i situationen, men så da folk begyndte at ønske mig tillykke med kæresten, indså jeg, at jeg havde fucket op. Nu tror alle jo, at jeg har en kæreste, selvom jeg slet ikke har! Hvad synes I jeg skal gøre? Plz hjælp

Kh

Ham der har faket en kæreste


Kære faker/genious.

Du er havnet i den perfekte situation, hvor er det godt lavet. Er du klar til at lave damer? Here’s what you gotta do: 1, hold den kørende! Hvis du kan finde et billede mere af hende, så smid det på Insta en dag, og hvis du har mad Photoshop skills, så få dig selv med på billedet. Det lyder som et weird flex, men det er okay. 2, når folk spørger om de må møde hende, så sig, at hun er på modeljob i USA, det kunne være Chicago eller New York, ikke Los Angeles (vigtigt). 3, begynd at smide små hentydninger til pigerne om, hvor hårdt det er, at hun hele tiden er ude at rejse, når du bare gerne vil have et stille og roligt forhold og en kæreste, du kan forkæle hver dag. Et godt tip: prøv at lade være med at smile, når de siger ’nuuuurh’ og ’åååårh hvor er han sød’ og ’ej, gid han var min kæreste’. 4, lad der gå et par uger med trin 3 og så smid bomben: du har slået op med hende. 5, watch the girls pile up.

XOXO

Mr. Teach.

P.S. 6, vask dit sengetøj, bro.


Hej kæreste-faker

Nu hedder jeg godt nok ikke Asap, men jeg giver gerne et godt råd med på vejen alligevel. Jeg vil sige, at den eneste mulighed du har, det er at fake videre. Og her gælder det om, at du får skabt en virkelig solid historie omkring din ”cute girl”. Jeg tænker, at du bør overveje følgende:

1.     Hvor kommer cute girl fra? Jeg vil anbefale et land laaaangt væk, så du altid kan tale dig ud af, at folk skal møde hende

2.     Hvor har du mødt cute girl? Du bliver nød til at have et svar parat, når du får spørgsmål som ”Hvor kender du hende fra?”, ”Hvor mødte I hinanden?” og lignende.

3.     Hvorfor har cute girl valgt lige dig? Her skal du bare smørre tykt på. Alle vil synes du er super interessant, når du fortæller hvor smart cute girl synes, at du er.

4.     Hvordan skal historien ende? Du skal allerede nu have styr på, hvordan din super-løgnehistorie skal slutte. Tænk bare på Gulddreng. Han er et mestereksempel på, hvordan man stopper imens legen er god.

5.     Har cute girl familie? Det skal du selvfølgelig også have styr på.

6.     Hvad laver cute girl i sin fritid? Det skal du selvfølgelig også have styr på.

7.     Hvad arbejder cute girl med? Det skal du selvfølgelig også have styr på.

8.     Hvornår kan vi få lov at møde cute girl? Det ærlige svar ville selvfølgelig være ”aldrig”. Du skal altid have et par forskellige svar/undskyldninger/forklaringer klar til dette spørgsmål. Så kan du variere og holde folk hen.

Held og lykke med det!
Glæder mig til at følge med på Insta (hvor dine photoshop-skills skal stå sin prøve!)

Det bedste
ST


Har du et dilemma, så skriv ind til lærernes brevkasse på klaraamalie@outlook.dk

Marts horoskoperne!

Marts horoskoperne!

“For mig handler det om at være en del af noget, jeg elsker”

“For mig handler det om at være en del af noget, jeg elsker”