Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Marts horoskoperne!

Marts horoskoperne!

Dit FG - Horoskop for hele marts måned, som står i forårets tegn

Månedens challenge til fisken:

Tag din ven med ind og se FG’s teaterkoncert

Fisk (19/2-20/3):

Tillykke med fødselsdagen! Et år ældre og stadig smuk og ung, for vi går jo i gymnasiet, så der er ingen, der rigtig rammes af alderen… Når det så er sagt, så skal der festes og fejres! Og fejringen skal altså gøres af dine venner, så mind dem lige om hvem, der er centrum.

Råd: You’re the dancing queen
Månedens crush: Dig selv
Dem du skal undgå: Alle der ikke gider fødselsdage

Vædderen (21/3-19/4):

Vædder.png

Så der er både terminsprøve og studietur! What to do? For en vædder er svaret simpelt… Altid det sociale! og studietur er en stor social oval (credz til årets Teaterkoncert). Terminsprøver er alligevel ikke så vigtige, hvis du går i 2.g.

Råd: Undersøg hvordan du kommer hurtigst i byen på din studietur
Månedens crush: Din klasse
Dem du skal undgå: Tømmermænd på udflugtsdagen

Tyr (20/4-20/5):

Er du en fodboldstjerne, eller er du bare pisse stædig? Ingen ved det, men du klarer det godt i årets futsalkup. Måske skulle du overveje også at prøve kræfter med bordtennis kup, du behøver jo ikke være en god atlet, bare lad vær med at give op!

Råd: Giv lige så meget liv til sport, som du gør i byen
Månedens crush: Mokai
Dem du skal undgå: Ikke flere Bajer

Tvilling (21/5-20/6):

Tvillingen.png

Terminsprøver, afleveringer og sommerferie lige om lidt! Hvad er der ikke at blive stresset over for en tvilling? Prøv lige at tage en slapper… fyr nogle shots og se solen skinne, så du kommer ud af din vinterdepression.

Råd: Alle andre før os har klaret gymnasiet, så vi kan også
Månedens crush: Dit sociale liv
Dem du skal undgå: Mere unødvendig stress

Krebs (21/6-22/7):

Krebs.png

Pengene er vendt tilbage til dig, men dit kærlighedsliv halter stadigvæk. Det er jo til at regne ud, når du ikke havde penge til at tage nogen ud på valentinesdag. Det er denne her måned du skal spendere på en lækker-(hvad end din seksuelle orientering er)

Råd: Go big or go home
Månedens crush: Skorpionen
Dem du skal undgå: Havskildpadder der græder

Løve (23/7-22/8):

Løve.png

Foråret begynder, og det er tid til en frisk start… Det betyder, at du skal reparer dårlige forhold (nok det med dine lærer) og betal gammel gæld af. Så find pengepungen frem og betal for de shots, du fik sidste uge, og hvad der ellers lige er.

Råd: Pas på med at låne for meget
Månedens crush: aloe vera fikser alt
Dem du skal undgå: Folk du skylder penge

Jomfru (23/8-22/9):

Jomfru.png

Det er forår, og det er tid til en rengøring! Smid alt dit gamle slidte tøj ud og shop en masse nyt tøj! Det betyder Versace bæltet, som du ikke fik i julegave og alt andet, du har haft øjne på også den lækre (person af din seksuelle orientering) fra 3.g.

Råd: Treat yourself!
Månedens crush: Shopping
Dem du skal undgå: Dem der siger, at du bruger for mange penge

Vægt (23/9-22/10):

Vægt.png

Alle dine venner har fundet en putte makker, men du ved, at solen er begyndt at skinne, og derfor er det ikke tid til at slå sig ned! Find dine Coronas frem og gør dig klar til ølbowling og flirt i Frederiksberghave - glem dine kærestekedelige venner

Råd: Solbriller får alle til at se lidt bedre ud
Månedens crush: en 6-pack og pizza i haven
Dem du skal undgå: PDA

Skorpion (23/10-21/11):

Skorpion.png

I denne måned skal du søge kærligheden, det er forår, og der er magi i luften (Citybois ved altid hvad der sker). Giv fuldt liv til alle fester, du kan komme til i denne her måned, selvom FG ikke har nogle fester, betyder det ikke dit sociale liv skal lide

Råd: Den bedste pick-up line er at spørge, hvad deres horoskop er
Månedens crush: Løven
Dem du skal undgå: Alle andre end løven

Skytte (22/11-21/12):

Skytte.png

Så du har lige fået en ny kæreste og ved ikke helt, hvad der skal ske… Fortvivl ikke horoskoperne baner vejen. Din kæreste tænker slet ikke lige så meget over dine sko eller hår på overlæben. Så tag en slapper og glæd dig over, at nogen synes du er lækker

Råd: Kærlighed gør blind
Månedens crush: Din kæreste duh!
Dem du skal undgå: Venus reklamer

Stenbuk (22/12-19/1):

Stenbuk.png

Karakterene er givet, men et menneske kan jo ikke defineres ud fra tal. Det kan din studentereksamen dog, så let din smukke numse fra bagerste række med 8-ball og begynd at lave dine lektier. Dine karakterer kan alligevel kun gå én vej, og det er opad.

Råd: #motivationalspeech
Månedens crush: Filmen Op!
Dem du skal undgå: pjækkedage

Vandmand (20/1-18/2):

Vandmand.png

Du har altid været en kærlig person, og dine venners opførsel det sidste stykke tid har fået dig til at overveje, om du skulle få dig et permanent kæledyr. Stjernerne siger, at du skal springe ud i det og ikke lade den lille lejlighed inde på Frederiksberg eller dine forældre stoppe dig!

Råd: Go big or go home
Månedens crush: Find Nemo
Dem du skal undgå: Fisk er for nemt

Ugens Citat- return

Ugens Citat- return

Lærernes brevkasse 3

Lærernes brevkasse 3