Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Kig op...

Jeg kan høre musik spille derinde, men den når mig ikke. Jeg ligger stivnet på vejen og venter. Venter på at lyset forsvinder, og der bliver stille. Venter på at det stopper med at gøre ondt, og vægten forsvinder fra mit hjerte. Jeg åbner øjnene og kigger direkte op. Svagt deroppe blinker stjernerne, men deres glans druknes i gadelygternes skær. Jeg bemærker en tåre, der forlader mit venstre øje og danner vej skråt over min kind og rammer brostenene. De andre følger i samme bane. Fjernt hører jeg mit navn blive kaldt, men jeg fortrænger det. Stjernerne er nu det eneste tilbage i dette øjeblik. Dette sekund varer måske kun kort men indeholder uendelige gamle lyskilder, hvilket på en måde gør sekundet evigt. Hvordan evigheden og splitsekundet spiller sammen i en evig dans i sekundet. Følelsen i mine ben er helt forsvundet, kulden har vundet. De finder mig få øjeblikke senere, nogle ville mene de redder mig, få ved bedre. Tanken er nu svejset i min hukommelse. Jeg lever måske ikke for evigt, men jeg oplever sekunder af evigheden hver dag. 


Miss Tuborg

Miss Tuborg