Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Ugens Citat- Uge 5

Ugens Citat- Uge 5

“You can do anything, but not everything”

Ambitioner og tid går desværre ikke så tæt hånd i hånd, som man måske kunne ønske sig. Ofte er ens ambitioner, langt større end hvad man har timer til at nå i døgnet. For mit vedkommende farer jeg rundt alle steder og prøver at nå det hele, men ender måske med kun at gøre alting halvt. Ovenstående citat sætter smukt ord på netop det.

Du skal huske at tro på, at du kan opnå alt, hvad du sætter dig for, men det er desværre ikke menneskeligt muligt at nå alt. Du skal tro på, at du kan gøre alt, du vil, og samtidig vide, at du har styrken og midlerne til at finde en løsning til de problemer, du måske støder ind i på vejen. Det er ikke altid nemt, men det skal det heller ikke v.re, fordi hvis det ikke var udfordrende og hårdt, ville det blive kedeligt i længden.

Jeg er selv slem til at få sagt ja til en masse ting og så bare presse mig selv for at nå det hele. Jeg løber bare hurtigere og hurtigere, indtil jeg måske når i mål. Måske taber man noget eller nogen på vejen, men i fuld fart lægger man sjældent mærke til alt det, der foregår omkring en. Og det er en skam, for hvis du går glip af alle de små magiske øjeblikke i hverdagen, mister du til sidst lysten. Ikke kun lysten til at forsætte, men også lysten til at deltage.

Så mit råd som afslutning på denne uge er, at I i den kommende giver jer selv tid til at sætte tempoet ned!

Tiden er knap!

Tiden er knap!

FG Stilen: Fastelavnsfest!

FG Stilen: Fastelavnsfest!