Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Åbent Hus-aften fra FG-bloggen

Åbent Hus-aften fra FG-bloggen

Åbent Hus-aftenen gik fantastisk, og alle FG’s repræsentanter så SÅ godt ud i deres matchende trøjer! (Hvis du ikke tror på mig, så se billederne). Her på FG-bloggen vil vi give et indblik i hvordan aften så ud, for alle dem, der desværre ikke kunne være der. Derfor har Elisa, som gæsteblogger sammensat en video af aftenens højdepunkter - og vi har udvalgt lidt af vores insta-stories til jer. Det her er Åbent Hus-aftenen gennem FG-bloggens øjne:

Video: Elisa Rask Pedersen
Musik: David Dam Andersen

Scoretest til fastelavnsfest

Scoretest til fastelavnsfest

FG stilen: Mathias 2.c!

FG stilen: Mathias 2.c!