Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

FG stilen: Mathias 2.c!

FG stilen: Mathias 2.c!

Vinteren er over os og det giver rig mulighed for at ‘layer up’ i lækre farver og materialer. Mathias Seidelin Hornum fra 2.c har valgt at kombinere en über cool teddy cowboy-jakke med rød uld, hoodie og sorte herrebukser. Læg også mærke til hans velovervejede accessories og fede, matchende sneaks.


På FG-blog ønsker vi ikke at diktere, hvad man bør gå i, hvad der er smart, eller hvorvidt man skal gå i bestemte mærker - det er op til den enkelte. Vi er ikke modeeksperter og alt der bliver postet er måske ikke det du definere som mode. Enhver FG’er har frihed til at vælge sin egen stil - og har du spottet et oplagt outfit? Så kontakt os på kontakt@fgblog.dk!

Åbent Hus-aften fra FG-bloggen

Åbent Hus-aften fra FG-bloggen

Ugens Citat- Uge 3

Ugens Citat- Uge 3