Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Ugens citat - uge 40

Ugens citat - uge 40

“Let your smile change the world, but never let the world change your smile.”

Smil mere og skab glæde omkring dig. Det er endnu vigtigere at hjælpe hinanden med at smile i efteråret og vinter, da solen ikke længere gør det for os. Et enkelt venligt smil på gangen kan ændre en hele ens tilgang til dagen. Det ene smil man møder på vejen kan bringe solskin på en ellers grå dag. Intet er mere smittende en et smil på læben, et smil kan skabe en dominoeffekt i flere hundrede smil i løbet af en enkelt dag.

En anden tanke ugens citat starter er en stærk følelse af stolthed i den man er. Citatet minder en om at det er vigtigt at dele sig selv og sin glæde med verden, men lad ikke verden ændre dig, din tankegang eller dit smil. Du er enestående præcist som du er, og alle der siger noget andet er sikkert bare misundelige.

Så gå, gå ud i verden og spred smil.      Oktober horoskoperne!

Oktober horoskoperne!

Do debate!

Do debate!