Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Ugens citat - uge 39

Ugens citat - uge 39

”Autumn shows us how beautiful it is to let things go”

 Efteråret er begyndt at trænge sig på og langsomt er de første blade faldet. Efteråret bekræfter os i at det kan være både smukt og nødvendigt at give slip. Give slip på dårlige oplevelser, give lidt slip på rattet og nyde turen eller bare give slip i det hele taget. For lige som træerne kan vi ikke spire til på ny, hvis vi ikke først giver slip på fortiden. Det kan gøre både ondt og føles umuligt, men samtidigt befriende. Giv slip på nervøsiteten eller slaggeriet, man måske har ladet sig ramme af i sommerheden, og mød skolen med nye kræfter. Stil et spørgsmål i timen, ræk hånden op og deltag, det er slet ikke så slemt igen. Giv slip på ubehaget i maven, og sig noget til ham/hende den søde og se, hvor det tager dig. Måske et smil på læben, måske et nyt venskab, måske ikke. Giv slip på frygten, tag springet - og ikke se tilbage.

Do debate!

Do debate!

Luk hjertet op

Luk hjertet op