Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Vinderne af 1. adventskonkurrence

Vinderne af 1. adventskonkurrence

Efter en intens afstemning om hvem der skulle vinde årets første adventskonkurrence om det bedste jule-outfit på FG, kom vi frem til disse skønne CHRISTMAS-TWINs fra 2.u Andreas Norling og William Kjeldstrøm Fischer. Som tak, for at sprede en dejlig julestemning, giver vi tvillingerne en valgfri vare i kantinen. Tak til alle dem der deltog, hvis du vil være med i næste uges adventskonkurrence og have chancen for at vinde, så vær klar på bloggen på søndag. Held og lykke til alle jer der sidder med SRP <3

2. søndag i Advent

2. søndag i Advent

December horoskoperne

December horoskoperne