Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Ugens Citat - Uge 50

Ugens Citat - Uge 50

“December- the month of joy, happiness and to end what you started”

Yay, den søde juletid er igang, og det betyder hygge og guf i massevis. Derfor handler ugens citat om netop denne måneds eventyrligheder. December er en måned der rummer både glæde, lykke og afslutningen med det gamle år.

Dette er derfor typisk en af de mere skelsættende måneder i året. Jeg vil derfor opfodre jer til at nyde denne sidste måneds tid af 2018. En god idé kan også være at beslutte, hvad I vil tage med ind i det nye år, og hvad I måske vil afslutte i 2018. Det betyder ikke at give helt slip, men at sørge for, at man får afsluttet året “on a high note”. Her på bloggen tænker vi, at der sikkert er nogle 3.g’ere, der er særligt glade for, at SRP får en afslutning sammen med år 2018! Uanset hvad: Mange julehilsner og god stemning til jer alle!

3. Søndag i Advent

3. Søndag i Advent

2. søndag i Advent

2. søndag i Advent