Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Vinder af søndagens udfordring!

Vinder af søndagens udfordring!

“Nu’ det jul igen, og nu’ det jul igen”

Stort tillykke til Olivia Lund Leviné fra 2.c som er den heldige vinder af én billet til aftens caféfest. Hun vinder med et bud på 4,61m, ganske få millimeter fra træet rigtigt højde på 4,6m. Du får naturligvis refunderet din billet, skulle du allerede have købt én.

Stor tak til alle, der deltog, det blev tæt løb! Håber I alle er klar på en ny konkurrence på søndag, hvor I kan vinde en billet til fastelavnsfesten. Et lille hint: Følg godt med under juleafslutningen i morgen, fredag.

4. søndag i advent!

4. søndag i advent!

3. Søndag i Advent

3. Søndag i Advent