Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

1. Søndag i Advent

1. Søndag i Advent

Glædelig december!

Yay, så nåede vi endelig til december. Året er fløjet afsted, og vi går snart ind i 2019! Først skal der selvfølgelig skrives SRP, og vi skal have juleafslutning. Men hele december er en fest, og FG bloggers vil gerne hjælpe med at skabe lidt julestemning på FG.

Derfor kalder vi alle vores FG’ere til i morgen, mandag, at tage jeres fedeste juleoutfit på. Der er selvfølgelig en fed præmie til det fedeste og mest julede outfit. Det er simpelt at deltage i konkurrencen: Send et billede af dig selv på FG i dit juleoutfit til kontakt@fgblog.dk i morgen. Tag fat i alle dine venner og få skabt den mest julede første mandag i december. Vinderen bliver kåret på onsdag. Præmien for vores 1. søndag i advent-challenge er: Gavekort til en valgfri ting fra kantinen!

Spred rygtet! Vi glæder til at se jer imorgen!

December horoskoperne

December horoskoperne

FGbloggens adventskalender

FGbloggens adventskalender