Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Ugens Citat- Uge 3

Ugens Citat- Uge 3

“365 new days, 365 new chances”.

Nytår er et af årets mest skelsættene dage, det er afskeden med året der gik og alt hvad det indebar. Samtidigt med løftet om et nyt år, helt blankt, der bare venter på at komme i gang og fylde planer og minder ind på de tomme sider. Nytår er derfor for nogle meget vemodigt og for andre en tiltrængt ny chance og begyndelse. Håber I alle er kommet sikkert ind i det nye år med alle kropsdele i behold.

Et nyt år består af 365 nye dage og derfor 365 nye chancer. Tag dem, se hvor det bringer dig hen. Du kan altid blive i trygge rammer, men en dag sider du måske tilbage, mens chancerne er fløjet forbi. Det kan være skræmmende og nogen gange kræve en masse mod. Men hey, for tyve år siden troede de jo, at verden ville gå under, da klokken slog tolv. Nu skulle man skrive 2000 istedet for 1999. Og hvis jeg ikke tager fejl, så klarede de fleste det og vi står her jo i dag - klar til nye begyndelser!

Godt nytår!

FG stilen: Mathias 2.c!

FG stilen: Mathias 2.c!

Fantastiske Fredag

Fantastiske Fredag