Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

3. Søndag i Advent

3. Søndag i Advent

“Højt fra træets grønne top, stråler juleglansen. Spillemand, spil lystigt op nu begynder dansen”.

Så blev det 3. søndag i Advent, og det betyder, at vi selvfølgelig har en ny konkurrence klar til jer! Denne uges konkurence lyder på noget så simpelt som at give jeres bedste bud på, hvor højt vores juletræ i forhallen er… Så find sukkerstokkerne frem og gå i gang med at regne. I kan afgive jeres bud i kommentarfeltet herunder, på facebookopslaget eller instagramposten. Vinder bliver afsløret på onsdag, og denne gang er der mulighed for at vinde en billet til Caféfesten på torsdag!

Vi nærmer os juleferien med hastige skridt, og vi håber, at vores lille adventskalender har hjulpet med lidt ekstra julestemning. Vi har i hverfald kunne mærke den her på redaktion. Lærerne har jo også givet deres skud med, med det fineste luciaoptog!

Vi glæder os som altid til at se jer - og jeres forhåbentlig mange innovative målingsmetoder - i morgen.

Vinder af søndagens udfordring!

Vinder af søndagens udfordring!

Ugens Citat - Uge 50

Ugens Citat - Uge 50