Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Ugens Citat- Uge 45

Ugens Citat- Uge 45

“Just because my path is different, doesn’t mean I’m lost”

Denne uges citat beskriver, hvordan at man måske ikke skal være så hurtig til at dømme andre for deres tilgang eller form for retning. Mange veje kan jo føre samme sted hen. Jeg ved, at jeg selv måske skal være bedre til at acceptere forskellige tilgange eller fremgangsmåder. Jeg tror, at vi som samfund skal blive bedre til at acceptere, at der ikke er en rigtig måde eller vej i livet.

Jeg tror, at der er lige så mange forskellige veje i livet, som der er mennesker. Dette behøves ikke altid at være fysisk, dette kan også være mentalt og spirituelt. Livet er fuld af valg, og bare fordi vi ikke alle vælger den sammme vej, så betyder det ikke, at én vej er mere rigtig end andre. Jeg siger derfor, at man skal være åben, i stedet for at dømme en andens vej. Se om du måske ikke kunne lære noget af at iagttage den.

Lærernes brevkasse 2

Lærernes brevkasse 2

FG'er Skaber Musikvideo Med FG's Mediefags-Udstyr

FG'er Skaber Musikvideo Med FG's Mediefags-Udstyr