Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Hvilken FG'er er du?

Hvilken FG'er er du?

Har du også identitetskrise her midt i den kolde novembertid? Fat mod, for vi er her for dig! om du er et omvandrende muskelbundt eller bare lidt forvirret over, hvad det der skole egentlig er, så er det eneste, du har brug for, et godt råd, der kan få dig igennem de sidste uger inden ferien. Denne quiz kommer dig til undsætning!

TAG TESTEN HER:

Hvad bruger du mest tid på efter skole?
A)
Jeg er med mine shababs.
B) Øhmm… det kan jeg ikke rigtig huske, bare hænger ud med holdet.
C) Det kommer lidt an på hvilken event jeg bliver inviteret til først.
D) Fitten #neverskiparmday.
E) Fortnite og sims 4 ever.

varm til vinter.png

Hvad havde på til sidste temafest på FG?

A) Wallah bror, det haram det der FG fest
B ) Var der en temafest..?
C) Var ude og købe det her mega nice matchende outfit #bedsteoutfit.
D) Stram trøje og så jeg havde bare arme.
E) Kunne ikke rigtigt finde ud af hvad jeg skulle have på så gik psykisk ned. 10hi

Hvad holder dig varm her til vinter?

A) Dunjakken bror.
B) Smøgerne!!
C) Altså jeg har ikke helt fundet den perfekte jakke endnu, men ja ingen kvaler far betaler.
D) Jeg er lavet af stål! mine muskler holder mig varm. E) Jakken fra  9. klasse er stadig sikker.

1.png

Hvor mange har du scoret på FG

A) Koran, jeg svarer ikke på det her spørgsmål.
B) Bollet eller sådan seriøst?
C) Synes standarden på FG er liiidt lav
D) Nok.
E) Jeg har ikke travlt, når den rigtige er der ved jeg det.

Hvad køber du i kantinen?

A) Capri-sonne og kebabboks.
B) Alt jeg er altid sulten.
C) Kartofler med ekstra mayo, marsbar og cola.
D) Proteinbar og redbull.
E) Madpakke, spiser ikke fra kantinen.

2.png

Har du været ulykkelig forelsket før?

A) Hvad er det for noget det der dansker kærlighed? Jeg skal giftes med min dame.
B) Altså en gang var der denne her pige, men kan ikke huske hvordan det endte.
C) Nej, jeg har det med at blive scoret istedet for at score.
D) Nej, ingen kan modstå mine muskler.
E) Ja da, men det har alle vel på en eller anden måde. Men det er der ikke noget galt i!

Hvordan er du i timerne?

A) Høretelefonerne gemt i ærmet, så læreren ikke kan se jeg hører musik, de fucking dumme.
B) Tetris, sover lidt, skriver med holdet på face, og håber min sidemand har skrevet noter.
C) Jeg følger med og skriver noter, og ser madvideoer, eller kigger på sko.
D) Bruger bøgerne som håndvægte.
E) Ser fortnite streams på youtube.

Hvor finder man dig i pauserne?
A)
Jeg opfører mig ordentligt bror. Intet der.
B) Udenfor og ryger og spiller sej.
C) I kantinen med vennerne og planlægger hvad vi skal lave fredag.
D) Ved bordtennisbordet og fyre nogle tricks af.
E) Med min gang ved et bord og spiser.

______________________

Flest A’er
Du er dunjakken!

Man finder dig tit i samlet flok med de andre dunjakker, hvor I ser ud til at trives ret godt. Du elsker dit overtøj og har et eller andet mærkeligt problem med at beholde jakken på, selvom du er indenfor, men det gør dine venner også, så det cool nok. Brother er dit yndlings engelsk ord, og loyalitet er det vigtigste element i dine venskaber.

Et godt råd: Tag jakken af når du sover

Flest B’er
Du er kogeren!

Du har fået mindst et 00 tal siden du startede på gym, og hvis du er ærlig, så slacker du lidt med de der lektier. Du kan ikke helt huske hvornår du sidst forberedte dig til time, og du er lidt afhængig af snus. Du synes, du er mega sej, når du tager til fester, og det er egentligt det eneste interessant ved dig.

Et godt råd: Følg med i timerne!


Flest C’er
Du er Miss FG!

7.png

Du er aldrig alene i weekenden. Du er altid booket op, med enten arbejde eller venner, for dem har du mange af! Du finder fest ikke fester, festerne kommer til dig. Du har aldrig prøvet at blive holdt udenfor, men det giver også ret god mening, for du synes selv du er ret så lækker.

Et godt råd: Vi har ikke noget råd, du har tydeligvis styr på det.

Flest D’er
Du er Pumperen!

14.png

Du har lidt svært ved at komme igennem dørene på FG, for du er simpelthen bare så stor! Du sørger lige for at flexe, når folk spørg hvad klokken er, og så “taber” du liiidt for tit dit fitness kort foran de smukke piger i kantinen. Du elsker æg og dine egne overarme.

Et godt råd: Vis hvad der gemmer sig indeni, muskeldyr!

Flest E’er
Du er jomfruen”!

11.png

Du tror, vi ikke ved at du er highkey gamer, but we know. Men don’t you worry der er en fortniteprinsesse derude til alle, men også en ny vinterjakke.
Et godt råd: Drop fortnite bare for en uge.
FGbloggens adventskalender

FGbloggens adventskalender

Ugens Citat- Uge 48

Ugens Citat- Uge 48