Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Hvad skal du klæde dig ud som til temafesten på fredag?

Hvad skal du klæde dig ud som til temafesten på fredag?

Er du 1.G’er er udklædningstemaet sport.

Klassikerne: Du kan selvfølgelig klæde dig ud som en af klassikerne: fodboldspiller, cheerleader, golfspiller eller hooligan. Men FG-bloggen giver der herunder nogle kostumer, der i hvert fald vil gøre dig populær på fredag:

Frederik Fetterlien: Klæd dig ud som Frederik Fetterline, tennis- og realitylegenden. Det eneste, du skal bruge, er et klassisk tenniskostrume (hvid polo, tennis shorts og hvide sneakers) og et par flasker dyr champagne, samt en gæld på 20 millioner kroner. Et sikkert hit.

Gamer: E-sport er det nye shit, tænk bare på drengene fra Astralis. Klæd dig ud som en klassisk gamer. Du skal bare smide et headset på, undlade at vaske hår i et par dage før festen og så iføre dig din ynglings minecraft-T-shirt og eller et lækkert sæt joggingtøj.

Bodybuilder: Er du allerede pumpet på steroider? Så smid trøjen og “klæd dig ud” som bodybuilder. Hvis du er rigtig heldigt, kan det være, du får en af bartenderne til at give dig en bodytequila.

Et tænk-ud-af-boksen-kostume: Klæd dig ud som en bowlingkugle, en Sumobryder eller et basketballnet.

Her er en graf der viser sammenhængen mellem indsats og awesomeness:

Skærmbillede 2018-11-21 kl. 11.57.05.png

Er du 2.G’er er udklædningstemaet rejser.

Klassikerne: Du kan selvfølgelig klæde dig ud som stewardesse, pilot, hula-pige eller turist. Men temaet rejser kan jo fortolkes bredt, så her har FG-bloggen nogle innovative forslag til et kostume:

Sædcelle: sædcellen foretager sig en af de mest mirakuløse rejser i verden. Den svømmer hele vejen fra mandens testikel til kvindens æg. Klæd dig ud som en sædcellen, alt du behøver er en flagel og evt. et par svømmefødder.

En rejsning: hvis din ven allerede har dipset sædcellle-kostumet, kan du passende klæde dig ud som en rejsning, altså en erigeret penis. Så har I matchende kostumer, og I vil helt sikkert tiltrække jer damernes opmærksomhed.

Pablo Escobar: Pablo Escobar rejste meget i sit liv, både i sit virke som narkosmugler, og da han var på flugt fra politiet. Klæd dig ud som Pablo Escobar, det eneste du behøver er en fed hawaii-skjorte, et håndvåben (lad det være en vandpistol for alles bedste) og en håndfuld columbianske prostituerede.

Et tænk-ud-af-boksen-kostume: Klæd dig ud som H.C Andersen (“at rejse er at leve”), en korsridder eller en flyvemaskine.

Her er en graf der viser sammenhængen mellem indsats og awesomeness:

Skærmbillede 2018-11-21 kl. 12.17.51.png

Er du 3.G’er er udklædningstemaet nattøj.

Klassikerne: Et lækkert silkesæt, det klassike stripede eller en morgenkåbe. Men hvad med en af disse alternativer?

The naked man: Vidste du godt, at hver femte dansker sover nøgen hver nat? Hvorfor ikke følge strømmen og dukke nøgen op til temafesten! Det kræver intet andet end lidt mod, og det skulle eftersigende fører til en scoring 2 ud af 3 gange.

Banan i pyjamas: Mal dig gul i hovedet, smid en behagelig pyjamas på og bestik DJ’en til at spille “Bananer i pyjamas”-titelsangen hele aftenen. Det kræver nok et par tusinde millioner kroner til bestikkelse, da DJ’en foretrækker at spille musik, absolut ingen gider høre. Desuden skal du bruge noget gul maling, men en most banan smurt ud i ansigtet går også an.

Eventyr-prinsesse: Vil du være sikker på at få et kys til temafesten? Så klæd dig ud som en eventyr-prinssese. De ser rimelig fucking godt ud, sover utrolig længe og vågner først når en prins kysser dem på munden. Hvis du har en exceptionel lav ven, kan du passende få ham til at klæde sig ud som dværgen søvnig.

Et tænk-ud-af-boksen-kostume: klæd dig ud som en sovebamse, en våd drøm eller en køjeseng.

Her er en graf der viser sammenhængen mellem indsats og awesomeness:

Skærmbillede 2018-11-21 kl. 12.57.38.png
Lys i mørket

Lys i mørket

Ugens Citat-Uge 47

Ugens Citat-Uge 47