Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Ugens Citat-Uge 47

Ugens Citat-Uge 47

“Great things never came from comfort zones”

Det er dejlig nemt og bekvemt inde i vores trygge og vante rammer, men livets mest givende oplevelser venter oftes på den anden side af disse rammer. Jeg opfordrer derfor alle i denne uge at tage et skridt ud. Det er måske lidt grænseoverskridende, da man måske kan føle at man står lidt forskudt. En lidt simpel men mega fed ide kunne være at gå all-in til temafesten på fredag, find din gamle fodboldsuniform, din fineste hawaii skjorte eller din hello kitty pyjamas.

Hvis du måske har lidt mere mod, så slå dig løs på dansegulvet - vis din nye rutine frem og lær et par moves fra dig. Tal til ham den søde eller hvad end du føler for. Plus hvis du aldrig bevæger dig ud, så vil du måske stå tilbage en dag, og undre dig over alle de chancer du er gået glip af.

Nej, der er ingen siger det er nemt eller at man ikke måske kan blive lidt såret. Det er dog lige præcis dette der gør at man får de vildeste historier og løsrivende følelser. Tag en chance, og skab en ny historie.

Hvad skal du klæde dig ud som til temafesten på fredag?

Hvad skal du klæde dig ud som til temafesten på fredag?

Ugens Citat-Uge 46

Ugens Citat-Uge 46