Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Lys i mørket

Lys i mørket

Onsdag aften præsenterede FG og 2.a det første “Syng, Spis og Snak”-arrangement på gymnasiet. Aften bød på glade elever, mad, sang og ikke mindst en hel masse hygge. Endnu en gang har jeg oplevet, hvordan musik kan binde os sammen, og skabe et helt unikt form for samspil mellem alle deltagende. Jeg vil klart kalde “Syng, Spis og Snak” for en stor succes, og kan kun opfordre dig til at tage nogle venner under armen og deltage, når endnu et arrangement bliver stablet på benet til foråret.

En hyldest og ikke mindst tak går ud til 2.a, deres lærer og musiklærerene, der alle var med til at sætte arrangementet i søen.

Her under er nogle stemningsbilleder fra aftenen:

SRP-Guide

SRP-Guide

Hvad skal du klæde dig ud som til temafesten på fredag?

Hvad skal du klæde dig ud som til temafesten på fredag?