Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Ugens Citat-Uge 46

Ugens Citat-Uge 46

“At the end of each day, sit down and collect your diamonds”.

Dette citat er et, jeg har fået lært betydningen af gennem min mor. Min mor har altid fortalt mig, at man skal fokusere på det positive her i livet. Dette citat opfordrer dig til hver dag, at finde enten ting du er taknemmelig for, eller som får dig til at smile. At gøre det vil give dig en god slutning på en dag - god som dårlig.

Disse “diamanter” som du samler, kan variere fra dag til dag. Nogle dage kan det være de mere generelle ting, som f.eks. at få mad på bordet, have en familie og at være sund og rask. Andre dage kan være mere specifikke f.eks. en ven, en tur i biografen og eller være social med gode venner.

Håber at dette citat, kan hjælpe med at give dig et smil på læben - selv på de lidt grå dage.

Ugens Citat-Uge 47

Ugens Citat-Uge 47

November horoskoperne!

November horoskoperne!