Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Ugens Citat- Uge 41

Ugens Citat- Uge 41

Denne uges citat er en hyldest til en sand dansk musiklegende.

Gymnasietiden handler om at få skabt sammenhold og bånd, der forhåbentligt vil vare en evighed. Igennem musikken skabes dette sammenhold især, med musik til dans, gråd eller latter. Musikken er et universelt sprog, det skaber et frirum og et samspil med følelser, intet andet kan.

Kim Larsen har skabt musik til alle livets øjeblikke, og skaber derfor et landsdækkende sammenhold. Dette kunne vi både se og høre fredag til morgensamling og søndag aften på DR/ Rådhuspladsen. Mennesker fra alle aldre, baggrunde og folkeslag var samlet for at minde en af deres egne. Vi finder Kim Larsen-sange alle steder f.eks. kirkesangbogen, højskolesangbogen, som filmsoundtrack og på natklubben i indre by.

Jeg synes, det er noget værd at huske, at en mand og hans stemme kan samle os alle. Kim Larsen bekræfter min tro på, at en person kan ændre og bidrage til verden. Kim Larsen rørte måske ikke os alle, men han har været svær at komme uden om. Kim Larsen, hans musik og hans budskab er Danmark, når det er bedst. Kim Larsen gav en stemme til nogle, der manglede deres egen, og gav dem et sted at blive hørt.

Dette citat sætter ord på, at alt er flygtigt, og kun få ting varer evigt. En af de få ting er følelsen vi fik af at høre hans stemme, og hvordan det altid vil vare ved i musikken, han gav os.

Ugens Citat- Uge 43

Ugens Citat- Uge 43

FG stilen: Fillippa 3.w

FG stilen: Fillippa 3.w