Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Lærernes brevkasse 2

Lærernes brevkasse 2

Denne måneds tema er den svære kærlighed.


“Jeg tror problemet er, at ’mi casa, es su casa’ betyder ’mine kasser er suttet, tak’”

Kære brevkasse

I bliver nødt til at hjælpe mig! Jeg er en pige, der lige er startet i 1.G, som er blevet håbløst forelsket i en 3.G’er. Lad os kalde ham X. Jeg så X for første gang til høstfesten, da jeg stod på floor og gav den op til ”Su Casa” med Kesi. Idet jeg så ham, var det som alting pludselig gik i slowmotion, og jeg kunne se røde rosenblade falde ned fra himlen. Han er bare så mums! Vi fik øjenkontakt, og jeg sang med på omkvædet, der lyder ”me casa, es su casa”, som vist nok betyder noget i retningen af ”du må gerne sutte mine kasser” på spansk (jeg havde tysk i folkeskolen, men min mor siger, at jeg har sprogøre). Han kiggede en hel del på mig, mens jeg dansede, så jeg havde virkelig regnet med, at der ville ske noget den aften. Men pludselig var han væk, og jeg kunne ikke finde ham, selvom jeg ledte OVERALT! Nu ser jeg ham i kantinen hver dag, og jeg ved ikke, om jeg skal gå hen og sige hej. Kan jeg godt det? Og hvad skal jeg sige? Jeg håber virkelig I kan hjælpe mig!

Kærlig hilsen

Den forelskede 1.G’er


Kære forelskede 1.g’er.

Hvor er det en forfærdelig situation du er røget ud i. Ham X lyder som en rigtig fin fyr, det er virkelig ærgerligt, at han bare sådan forsvandt, men som matematiklærer kan jeg sige, at det er et meget typisk problem for netop 1. g’ere (og 2. g’ere og 3. g’ere) ikke at kunne finde X, så du er i det mindste ikke alene. Jeg tror problemet er, at ’mi casa, es su casa’ betyder ’mine kasser er suttet, tak’ (min mor siger at jeg er spansklærer), så X har sikkert stan’et dig for sindssygt, indtil du faktisk erklærede, at du er optaget.
Jeg synes klart, at du skal gå op og sige hej til ham, men du kan også vente til der kommer en tysk sang i højttalerne, så du ikke tager fejl igen. Må jeg foreslå ’99 luftballons’ som basically er den tyske version af Jay-Z’s udødelige klassiker om, hvordan han godt kunne bruge nogle flere problemer i sit liv og du lyder som et.

XOXO
Mr. Teach.


Hejsa og tak for inputtet til brevkassen

Først og fremmest må jeg bare sige, at det er utrolig fedt at du bidrager med din historie! Faktisk minder din historie mig om en gang jeg var i Spanien. Nå.. I forhold til dit ”problem”, så tænker jeg kun der er én ting at gøre.

Den førstkommende fredagsbar/elevrådscafé/caféfest/FIFAturnering/spisepause/whatever, der hiver du en fedtet tyvekrone op af baglommen og byder din udkårne 3.G’er på en Capri-Sonne Orange og en Lionbar fra byens bedste gymnasiekantine. Du kan passende kalde det en ”school-love-menu”. Eftersom jeg har sprogøre ligesom du og din mor, så ved jeg, at ”floor” betyder gulv, så jeg ser ikke den store udfordring i at fortsætte dine mums scoretricks i kantinen, da der mig bekendt også forefindes et gulv i denne del af bygningen. Hvis du har brug for andre fifs, skal du ikke tøve med at skrive ind en anden gang.

Det bedste herfra

ST


Har du et dilemma, så skriv ind til lærernes brevkasse på klaraamalie@outlook.dk

November horoskoperne!

November horoskoperne!

Ugens Citat- Uge 45

Ugens Citat- Uge 45