Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Lærernes brevkasse

Lærernes brevkasse

Lærernes brevkasse er et nyt indslag på FG-bloggen. Denne måneds tema er den svære kærlighed.


“Hvis der er én ting, som damer tænker på, så er det om en fremtidig playa can provide!”

Kære brevkasse

Jeg er en dreng fra 2.G, der, hvis jeg selv skulle sige det, ser ret godt ud. Ja, faktisk er jeg virkelig lækker! Jeg pumper jern fire gange om ugen, og jeg har lige brugt mine sidste lommepenge på et bælte fra Gucci (jeg er det der Gucci gang, I ved damerne kan li’ det skrrt). Nå, men mit dilemma er, at jeg har set den her pige. Hun går i min parallelklasse og for at sige det kort, så er hun røvdejlig (ordenlig krid I ved hvad jeg mener). Desværre så har hun en kæreste:( Men mit spørgsmål er, om jeg godt kan prøve at lave hende alligevel? Jeg kan se, hvordan hun kigger på mig, og jeg tror hun er på. Er det dårlig stil overfor hendes fyr? Jeg kender ham ikke men har hørt fra nogle, at han har Yeezy boost. Hvad skal jeg gøre??

Håber I har nogle gode råd til en bror i nød!


Kære bror i nød.

Jeg er ked af det, men jeg kan ikke hjælpe dig. Jeg forstår simpelthen ikke et ord af, hvad du skriver! ”Skrrt”, ”Gucci gang”, ”krid”, ”Yeezy boost”?!? Jeg er kun i starten af 30’erne, men føler mig tudse-gammel, når jeg læser dit brev! Følg bedre med i dansktimerne, og skriv igen når du har fået et ordentligt ordforråd og kan analysere ”Se den lille kattekilling” uden at bruge studienet - det er det damerne vil ha!

Signe MM


Kære bror.

For det første, tillykke med at du er nået til 2. g, det lyder som lidt af en bedrift. Skrrt. Altså hvis du har dit Gucci-bælte på, så tror jeg ikke hun kan stå imod! Hvis der er én ting damer tænker på, så er det om en fremtidig playa can provide! Og hun behøver jo ikke at vide, at det var hele månedslønnen der røg på det (hvad koster sådan et bælte, 100 kr? 150? #bigspender), du kan sige, at der stadig står masser af Fakta-dollars på kontoen. Inviter hende med på Maccen, køb en af de store coinoffers og del den - v romantisk.
Jeg tror ikke, at du skal tænke på, at hun har en fyr, han vil nok se det hele som en joke de kan grine af sammen, når damen kommer sulten hjem. Men mon ikke fitten stadig har åbent kl. 1730, så du kan smutte ind og rive de der 4 kg’s rundt? Så kan du stå der og få dit eget lille Yeezy boost. Alt i alt en perf aften for dig, you’re welcome.

XOXO
Mr. Teach.


Hvis du har et dilemma, så skriv til lærernes brevkasse på klaraamalie@outlook.dk

Lyden af FG - Rappolitics

Lyden af FG - Rappolitics

Ugens Citat-Uge 44

Ugens Citat-Uge 44