Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

FG stilen: Fillippa 3.w

FG stilen: Fillippa 3.w

Efteråret er sparket igang, som betyder, at koldere tider går os i møde. Derfor kan man aldrig gå galt i byen med en varm strik, der både kan blive dressed up eller down alt efter, hvad man skal. Fillippa har valgt at matche en kakifarvet strik sweater med en ternet retro nederdel. Vildt cool!

Første ‘FG stilen‘ er af Fillippa Olivia Lommer fra 3.w.


På FG hylder vi mangfoldighed og evnen til at hvile i sig selv, hvilket vi fokuserer på med FG Stilen. Vi ønsker ikke at diktere, hvad man bør gå i, hvad der er smart, eller hvorvidt man skal gå i bestemte mærker - det er op til den enkelte. FG Stilen giver inspiration, men det er ikke ensbetydende med, at vi er modeeksperter, og at alle styles er dét, du definerer som mode. FG Stilenviser den forskellighed, som vi elever kan signalere gennem vores tøjvalg. Enhver FG’er har frihed til at vælge sin egen stil - og FG ville ikke være FG, hvis vi alle gik i det samme tøj. Har du spottet et oplagt outfit? Så kontakt os på kontakt@fgblog.dk!

Ugens Citat- Uge 41

Ugens Citat- Uge 41

ReAct - 1.g'ernes årsforestilling

ReAct - 1.g'ernes årsforestilling