Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Ugens Citat-Uge 44

Ugens Citat-Uge 44

Dennes uges citat går primært ud til 1.g’erne, som i denne uge både skal sige ” på gensyn” og ”hej”.

 Efter 10 skønne uger i grundforløbsklasser skal vi på fredag ud i vores studieretningsklasser. Tænker ikke, at jeg er den eneste, der går det i møde med lidt splittede følelser. På den ene side, glæder jeg mig helt vildt til at møde en masse nye mennesker og lære dem at kende, men samtidigt er jeg lidt trist ved tanken om at ikke gå i min grundforløbsklasse længere.

Ugens citat minder mig om, at selvom dette er slutningen på grundforløbet, er det også begyndelsen på de fedeste 3 år på FG. Jeg minder også mig selv om, at det er op til mig selv, hvorvidt det er ”på gensyn” eller ”farvel” på fredag. Jeg vælger at tage hele situationen med et åbent sind, fordi med et åbent sind og en positiv tilgang kommer man længst. Så jeg vil bede jer huske tilbage på noget, som Maja sagde vores første dag: “Det tager tid at åbne op og lære hinanden at kende, så giv hinanden tid og lad vær med at have dømt hinanden, inden I går hjem fredag.”

Skulle I savne jeres grundforløbsklasse allerede efter en dag, så husk, at der rig mulighed for at danse med dem til Caféfesten fredag aften ☺

Lærernes brevkasse

Lærernes brevkasse

Ugens Citat- Uge 43

Ugens Citat- Uge 43