Ikke-angivet-2-01.png

Hej.

Velkommen til FG Blog. Her gir’ vi elever blik, ord og lyd på gymnasiehverdagen på Frederiksberg Gymnasium.

Ugens Citat- Uge 43

Ugens Citat- Uge 43

“It’s all about finding the calm in the chaos”.

Så er efterårsferien gået, og vi er tilbage på skolebænken igen. Dette er måske for mange enden på en afslappet ferie og en tilbagevenden til stress og jag på skolen. Denne uges citat fungerer som en påmindelse om, at vi stadig kan være afslappede, selvom der foregår så meget rundt omkring os.

Nej, jeg mener ikke, at man bare skal droppe lektierne og chille med vennerne. Derimod skal man måske blive bedre til at gøre begge dele og lade stressen ligge på hylden. At spare med hinanden og dele forvirringen er nogle gange med til at den enkelte ikke føler et lige så stort press.

Tag den afslappethed og energi som I har haft i ferien med tilbage på FG. Vi kender det alle sammen, og jo bedre vi bliver til at tale om det, jo mere kan vi hjælpes ad. Ferie er skønt, men tænk på alle de spændende ting, der sker på FG. Find de små lommer og bevar energien fra ferien. Tag et smil på læben og energien under armen, og lad os så få de fedeste sidste par måneder af 2018.

Ugens Citat-Uge 44

Ugens Citat-Uge 44

Ugens Citat- Uge 41

Ugens Citat- Uge 41